Biserica Evanghelică Reformată din București este o congregație creștină care mărturisește crezurile creștine antice și îmbrățișează doctrina, practica și pietatea Evanghelică Reformată așa cum sunt definite în Mărturisirea Belgiană, Catehismul de la Heidelberg și Canoanele din Dort. Suntem o misiune a Bisericilor Reformate Unite din America de Nord sub supravegherea directă a Bisericii Reformate Unite din San Diego, California.

Închinarea noastră este liturgică și istorică. În cadrul slujbei Dumnezeu ne vorbește prin chemarea la închinare, citirea legii, citirea evangheliei, predicare și sacrament. La această vorbire noi răspundem prin mărturisirea păcatelor, cântarea de psalmi și imnuri, precum și prin mărturisirea crezului creștin și prin rugăciune.

Orice persoană este binevenită la întâlnirile de închinare de duminică la ora 12:15 pe str. Badea Cârțan nr. 10 lângă stația de metrou Ștefan cel Mare - linia M1 precum și în apropierea stației STB Vasile Lascăr (autobuz 330, 335; tramvai 10, 34, 46). În cadrul liturghiei se administrează în fiecare duminică și sacramentul Sfintei Cine.

 

Slujbe în fiecare duminică

12:15-13:15 liturghia

13:15-13:45 PRânzul

13:45-14:15 Studiu