EVENIMENT: Ce spune Biblia despre sfârșitul lumii?

Va continua această lume căzută să existe la nesfârșit? Cei mai mulți oameni cred că lumea există de la sine: a apărut prin evoluție și continuă de la sine. Singurul rai sau iad acceptat în cultura noastră este cel pe care și-l creează oamenii pe Pământ. Chiar și persoanele seculare ce nu cred Scriptura își închipuie fie un viitor utopic al raiului adus pe Pământ prin progres tehnologic, fie un viitor sumbru al Pământului măcinat de războaie.

În acest context, ce trebuie să cunoaștem noi ca și creștini referitor la viitor? Ce ne-a spus Domnul Iisus Hristos despre sfârșitul lumii? Nimeni nu cunoaște când se va sfârși această lume pentru că Dumnezeu nu ne-a revelat acest lucru. Dar, cu toate acestea, Biblia ne vorbește despre sfârșit, nu ca să ne sperie, ci ca să ne încurajeze. Sfârșitul acestei lumi nu este sfârșitul existenței, ci începutul unei vieți noi în trupuri înviate, pe un Pământ înviat.

Vino la Biserica Evanghelică Reformată București (str. Emanoil Porumbaru nr. 86A, metrou Aviatorilor) vineri 28 iulie ora 19:00 pentru un studiu despre cuvintele Domnului Iisus Hristos din Luca 24. Scopul acestei întâlniri nu sunt speculațiile obscure referitoare la semnele sfârșitului, ci mai dregraba cunoașterea revelației clare pe care o avem din partea Domnului Iisus Hristos.

Studiul va fi ținut de Rev. Michael Brown, pastorul bisericii reformate din San Diego, California. Rev. Brown este absolvent al Seminarului Teologic Westminster și autor a două cărți: Legătura Sfântă și Christ and the Condition: The Covenant Theology of Samuel Petto.