Strănepotul unui teolog puritan vine la București

Dr. Harrison Perkins se va alătura lui David VanDrunen ca cel de-al doilea invitat la conferința anuală a bisericii noastră. Profesor la Seminarul Teologic din Edinburgh și slujitor în London City Presbyterian Church, Dr. Perkins ne va vorbi la conferință despre încercările eșuate ale puritanilor în menținerea unei societăți ”creștine” în perioada timpurie a modernității.

Specializarea în teologie a Dr. Perkins este în epoca puritanilor, iar lucrarea sa despre legământul faptelor în teologia puritanilor a fost publicată recent de Oxford University Press în seria Oxford Studies in Historical Theology.

Legătura pe care invitatul nostru o are cu epoca puritană nu este doar în virtutea studiilor sale actuale ci și una biografică. Dr. Harrison Perkins este stră-stră-nepotul lui William Perkins, un teolog puritan important de la sfârșitul secolului al 16-lea.

Dacă aveți un interes legat de aceste subiecte și doriți să petreceți o zi alături de invitații noștri, vă învităm să vă înscrieți la conferința din 11 iunie folosind formularul disponibil la acest link.